Anyánk korábban maga főzött. A konyhája utolérhetetlen volt. Ida mama híre kizárólag szájhagyomány útján terjedt. A már itt járt barátok, ismerősök küldték a következő vendéget. Ida mama főztje legendás lett. Sok receptünk származik tőle, és ma is ugyanúgy készítjük, mint ő egykoron.
Azt a rendszert továbbra is tartjuk, hogy ha vacsorázni szeretne valaki, akkor bejelentkeznie szükséges.
Nincs étlapunk, mert van, hogy reggel áttelefonálunk a szomszéd birtokra, ahol épp érik a barack, és délben a szalagos fánk tetejére a frissen főzött lekvár kerül. Van, hogy reggelre sül kuglóf, de van, hogy Barnabás kever ki egy elképesztő sajtkrémet a kertben termett zöldségekkel, zöldfűszerekkel
Szállóvendégeinket várjuk büfé reggelire, 10 fő felett kérjük jelentkezzenek be. Amennyiben a la carte reggelit szeretnének fogyasztani, nem szükséges a bejelentkezés.
Szintén bejelentkezés esetén, egy késő délelőtti, komolyabb, tartalmasabb brunch helyszíne is lehet a terasz.
Délutántól kézműves sütemények és meleg házi desszertek várják a hozzánk látogatókat. Házi szörpökkel, finom borokkal, könnyed buborékokkal, frissítőkkel és különleges kávékkal várjuk vendégeinket.
Boraink:
Skizo Klasszikusok
Sike Balázs Szelekció
Nyitva tartás:
Külsős vendégeinket, akik nem nálunk szállnak meg, arra kérnénk, hogy minden, esetben telefonon foglaljanak előre, hogy biztos legyen szabad asztaluk mire megérkeznek!
A terasz nyitva tartása előszezonban:
/ április 1-től május 30-ig péntek, szombat, vasárnap vagyunk nyitva 09.00-18.00-ig
SZEZONBAN
Hétfőn: 09.00-14.00-ig vagyunk nyitva külsős vendégeink számára.
Csütörtöktől vasárnapig:
/ a la carte reggeli 09.00-13.00 óráig
/ büféreggeli 09.00-13.00 óráig
(csak előrendelés alapján, 10 fő felett áll módunkban büféreggelit adni)
/ délutáni finomságok, kézműves cukrászsütemények Sipos Kata mestercukrász kínálatából 14.00-18.00 óráig
/ vacsora kizárólag előrendelésre 18.00-21.00 óráig
vendégeink ezt szeretik a legjobban
Rántott hús
Mi tanyasi csirkéből szeretjük, és tudjuk úgy készíteni, hogy elképesztően omlós és van íze.
Lecsóval töltött cukkinni
Egyszerűen hangzik és az is. Vegetáriánus vendégeink imádják. Nem tudunk belőle eleget készíteni.
Rakott krumpli
Ennek is megvan a maga trükkje. A szaftja isteni, és sokszor, ha még van belőle, akkor a saját készítésű kolbászunk kerül bele.
Borjúsült
Vajpuha lesz. A sült zöldségekből, amivel együtt készül, általában vadas mártást készítünk.
az elmaradhatatlan desszertek
túrógombóc
Habkönnyű. Igazi koronája egy háromfogásos ebédnek, vagy vacsorának.
mákos guba, diós guba
Saját recept alapján készítjük.
Vargabéles, FLÓDNI
Ez épp olyan, ahogy az meg van írva. A klasszikus receptet követjük.
piték
Almás, barackos, szilvás, meggyes. Mikor mi terem.
“Minden étel attól lesz igazán mennyei, hogy szeretettel készítjük a legjobb alapanyagokból. Használjuk a kertünkben megtermett zöldségeket, gyümölcsöket. Emellet a környékről sok mindent be tudunk szerezni. Ehhez már csak a mi szívünket, lelkünket kell hozzáadjuk.”
Bejelentkezés: +36 70 940 6450, +36 70 422 5656
Cím: 8282 Mindszentkálla,
Szent Imre major
GPS: 46.874293,
17.552863000000002
Telefon:
+36 70 940 6450
+36 70 422 5656
E-mail: foglalas@tusculanumpanzio.hu
Készpénzt, bankkártyát és OTP SZÉP kártyát elfogadunk. Átutalásra szintén lehetőség van.
Előlegfizetés: 20 %, mely a foglalás véglegesítésének feltétele.
Utaláshoz szükséges adatok:
Bodzaliget Kft. / OTP 11748052-20043221
Közleménybe kérjük írja be nevét és foglalása időpontját.
A teljes hely lefoglalására lehetőség van.
A Tusculanum Panzió alkalmas esküvők, családi ünnepségek megtartására is. Csapatépítő tréningek, jógatáborok, böjti elvonulások, gyerektáborok helyszíne is voltunk már.
Ezzel kapcsolatban egyedi ajánlatot tudunk adni. Várjuk a megkereséseket!
A honlap sütiket használ. Részletek
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.